Aandacht voor eten

Over ons

Eerlijk en duurzaam eten

In 2013 begon mijn avontuur als freelance chef. Na vele jaren catering partijen te hebben gedraaid bij gerenommeerde cateraars, wilde ik graag meer zelfstandigheid. Een eigen bedrijf dus! Om op mijn manier tot in de perfectie aandacht aan eten te besteden. (H)eerlijke, originele, duurzame gerechten met passie bereid.

Eric Brantjes

Gedreven enthousiasteling. Zakelijk, maar niet te.

Eten is beleving. Eten moet je ervaren. Het gaat om service, setting en de combinatie wijn-spijs. Een goede chef kookt niet alleen geweldig, hij heeft ook een groot hart en vuur in zijn ogen.

Eric is een ervaren en zeer gepassioneerde chef-kok die zijn gasten graag culinair verwent. Maakt van iedere opdracht een succes en zorgt voor een soepele afwerking, van begin tot het eind.

Eric Boekestijn Freelance Chef
Boekestijn op uw volgende evenement?

Bekijk onze diensten